TEČAJI 15 izdelkov.

 • 40,00 €

  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni.  Po prijavi na e-mail vam na e-mail posredujemo predračun. Ta tečaj vas pripelje do najbolj pomembnih elementov NAIL ART-a - to so ORNAMENTI. 

  Na zalogi
 • 40,00 €

  ONLINE tečaj za nežne poslikave efekta AKVAREL. WORKSHOP zajema zimske in božične motive, floristične motive, abstrakcije in marmor in je primeren za kateri koli letni čas.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni.  Po prijavi na e-mail vam na e-mail posredujemo predračun.

  Na zalogi
 • 40,00 €

  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni.  Po prijavi na e-mail vam na e-mail posredujemo predračun. Zelo enostaven tečaj različnih kombinacij. Največji povdarek je na razlivanju v efekt kamna - stone effect. 

  Na zalogi
 • 300,00 €

  Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun. Prosim počakajte na ročno izdelan predračun, da lahko preverimo in uskladimo prijavo. Dandanes je tečaj trajnega laka osnova umetnih nohtov. Trajni lak se zelo priporoča vsem kratkim nohtom, saj je izdelava hitra in enostavna, ker pa je gel lak elastičen, je ta verzija...

  Na zalogi
 • 650,00 €

  Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun. Prosim počakajte na ročno izdelan predračun, da lahko preverimo in uskladimo prijavo.  Obsežen tečaj kombinirane manikire, trajnega lakiranja in geliranja ter podaljševanja nohtov. Na tem tečaju spoznamo pripravo nohta, grajen permanentni lak, salonske mandljaste in...

  Na zalogi
 • 390,00 €

  Začetni tečaj geliranja ter podaljševanja nohtov. Na tem tečaju spoznamo pripravo nohta, detajle pristavljanja šablone, salonske mandljaste in kvadratne oblike, tapkan baby boomer in risan francoski stil... Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo. Prosim počakajte na...

  Na zalogi
 • Sale
  90,00 € 120,00 € -25%

  Tanke linije, zložene v ornamente, je tehnika, ki nobene vaše stranke ne bo pustila ravnodušne. A da ta tehnika uspe, potrebujemo pravi čopič, pravi gel, pravo držo roke, vedenje o ornamentih in njihovi strukturi. Tehnika je primerna za vse nohtne stiliste.  Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun, takoj ko...

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 150,00 €

  1-DNEVNI TEČAJ - IZPOPOLNJEVALNI tečaj, ki je namenjen izpopolnjevanju znanja za napredne nohtne stiliste. Dogovorimo se za program po želji, ki ga želite dodatno izpopolniti. Datum termina se dogovorimo naknadno glede na vrsto tečaja in zahtevnost. Prosimo kontaktirajte nas za termin in sporočite vaše želje na info@briljant.si ali nas pokličite na 031...

  Na zalogi
 • 40,00 €

  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni.  Po prijavi na e-mail vam na e-mail posredujemo predračun. Ta tečaj vas pripelje do pomembnega elementa NAIL ART-a: OMBRE in risanje s tankim čopičem. 

  Na zalogi
 • 40,00 €

  ONLINE tečaj enostavnih božičnih vzorcev za začetnike ali za tiste, ki potrebujejo ideje za hitro salonsko delo.  Za prijavo pišite na e-mail: INFO@BRILJANT.SI. Nato vam posredujemo podatke za plačilo. Cena ONLINE tečaja (na voljo za nakup kadarkoli): 40 EUR. 

  Na zalogi
 • 40,00 €

  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni. Po prijavi vam na e-mail posredujemo predračun. Ta tečaj vas pripelje do pomembne tehnike NAIL ART-a: SHARM na temo HALLOWEEN in jesenski motivi. 

  Na zalogi
 • 40,00 €

  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni. Po prijavi vam na e-mail posredujemo predračun. Ta tečaj vas pripelje do pomembne tehnike NAIL ART-a: COMIC NAILS na temo zimski vzorčki. 

  Na zalogi
 • 20,00 €

  Ob naročilu navedite svoje podatke, saj boste na te podatke prejeli podatke za nakazilo in darilni bon. V opombe nam napišite tudi osebo, ki ji je bon namenjen. Po nakupu in prejetem plačilu boste na e-mail prejeli darilni bon v PDF obliki, ki ga lahko natisnete in izročite kot darilo. Darilni bon je veljaven 1 leto po opravljenem nakupu.

  Na zalogi
 • Sale
  60,00 € 120,00 € -50%

  Tečaj GEL PAINTING z izjemno pigmentiranimi Arter Painting Geli in je namenjem naprednim notnim stilistkam. Vzorci tulipanov s čarobnimi odtenki barvnih gelov nas bodo popeljali v spomladanski letni čas. Datum: 15.4.2023 ob 9 uri. Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • Sale
  90,00 € 120,00 € -25%

  Tečaj GEL PAINTING je ustvarjen z izjemno pigmentiranimi Arter Painting Geli in je namenjem naprednim notnim stilistkam. Pridruži se nam ob dobri družbi nohtnih stilistk ob risanju simbolov pomladi, kjer nas bodo navdihnili češnjevi cvetovi. Datum: 14.5.2023 ob 9 uri. Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun,...

  Znižana cena!
  Na zalogi
Prikazujem 1 - 15 od 15 izdelkov