GELI Z BLEŠČICAMI 5 izdelkov.

 • 8,95 €

  Geli z bleščicami oziroma glitter geli so nasičeni s bleščicami različnih velikosti in jih lahko nanašamo na celotno površino umetnih nohtov ali izdelamo grajeno francosko. V tej kategoriji boste našli GLANZ IMPULS (VIJOLIČNA MEŠANICA) ali GLANZ INFIUM (SREBRNA MEŠANICA). Na voljo v original pakiranju 5 gr.

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Barvni geli EF EXCLUSIVE, pakirani v original embalaži 5 gr. Think glitter kolekcija je namenjena tistim, ki obožujejo bleščice. Geli so izjemno pigmentirani in nasičeni z svetlečimi bleščicami.

  Na zalogi
 • 20,95 €

  CLOUDY BEIGE je tekoči gradilni gel v svetlem mlečnem kožnem tenu s formulo EASY LEVELING in drobnimi bleščicami in šimrom. Samoizravnalnost omogoča, da nohte modeliramo po sistemu NO FILE. Je tekoč, a še vedno ima formulo, ki bremza razlivanje v kanal in dotik s kožico. Gel je odporen, ima dober oprijem naravnega nohta, zato ni dviga gela.  Njegova...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Še ena bleščeča novost! Barvni ali gradilni geli z efekti za vse ljubiteljice bleščic. Predstavljamo vam 2 gela z bleščečimi koščki folij, ki se uporabljajo prav za vse. Lahko so gradilni geli ali se mešajo z gradilnimi geli različnih odtenkov. Lahko se mešajo z barvnimi geli ali laki. Lahko so premaz za gelirane ali trajno lakirane nohte. 

  Izdelek je dobavljiv v različnih variacijah
 • 11,95 €

  Šampanjec zlata in kovinsko srebrna barva ujeta v miniaturne bleščice in spremenjena v gel pasto za vse vrste umetnih in podaljšanih nohtov. Razveselili se boste njune pigmentacije, mazljivosti, pokrivnosti in obstojnosti. Pakirano v original embalaži 5 gr.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov