OBLIŽI in TRAKOVI  5 izdelkov.

 • 1,95 €

  Plaster CLD Transpore Tape 9,1m x 1,25 cm (Transpore Tape). Prozoren, zračen polietilenski trak se uporablja za zaščito spodnjih trepalnic ali za podporo zgornje veke in se popolnoma prilagaja obliki oči.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Penasti MICROFOAM trak je profesionalni medicinski pripomoček, ki se uporablja pri postopku podaljševanja trepalnic in pri postopku lash lifta. MicroFoam trak je odlična hipo alergena alternativa za stranke, ki ne prenesejo klasičnih obližev. Trak za zaščito spodnjih trepalnic lahko režete po želji glede na obliko strankinih oči. 

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Zaščitne blazinice za trepalnice, ki ščitijo spodnje trepalnice med postopkom podaljševanja umetnih trepalnic. Zaščitne blazinice uporabljamo med aplikacijo umetnih trepalnic na zgornjo veko.

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Zaščitne blazinice za spodnjo veko znamke CLD uporabimo med aplikacijo umetnih trepalnic na zgornjo veko. Set vsebuje 5 paketkov, v vsakem je par blazinic. 

  Ni na zalogi
 • 5,95 €

  Trak za zaščito trepalnic in vek se uporablja pri postopku podaljševanja umetnih trepalnic za zaščito vek in trepalnic. Ne vsebuje lateksa. Na voljo trije različni izdelki: Beli trak, Papirnati trak in Transparentni trak.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov