Trajni laki s EFEKTI 8 izdelkov.

 • 11,95 €

  Lak (prozoren) za tehniko Sharm (EF Exclusive Gellacco Soak Off Sharm Effect Clear 12 ml) Lak za tehniko razlivanja v prozorni verziji je kot nalašč za učinek SHARM efekta. SHARM efekt ali WET to WET tehnika je tehnika, pri kateri v neutrjen trajni lak z lakom »sharm« ustvarjamo želen vzorec.

  Na zalogi
 • 10,00 €

  Lak krom, v zlati, modri in roza metalni barvni (Gold, Rose, Blue) znamke First Gel. Več namenski "chrome" lak za NAIL ART, ki se lahko suši na naravnem zraku. V original pakiranju 10 ml.

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Lak gel - Gel ME ESN BEL ali ČRN za SHARM tehniko. Bel in črn lak za razlivanje ali učinek SHARM efekta. Imenujejo ga tudi WET to WET.

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Gost, pigmentiran, pokriven gel, namenjen izdelavi francoske manikire in sicer zakrivanju prosojnosti prostega roba. Obnaša se kot kamuflažna barva, ki zakriva prehod iz nohtne posteljice v prosti rob. S tem poenoti odtenek nohtne plošče in omogoča izris francoske linije po liniji, ki si jo sami izberemo (ne po liniji naravnega prostega roba).

  Ni na zalogi
 • 11,95 €

  Unikatna tekočina za NAIL ART mehurčkov in balončkov na nohtu. Ko Bubble Liquid zmešamo s topom in barvnim lakom, se spremeni v penico, ki na nohtu ustvari edinstven efekt. V mešanici naj prevladuje Bubble Liquid. Ter mešanico polagamo na kontrastno barvo- če je v mešanici bel lak, naj bo v podlagi temnejši odtenek laka ali gela. Bubble Liquid Slowianka...

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Nova kolekcija trajnih lakov Gel Me ESN v nežnih, zimskih odtenkih, ki kličejo pomlad. ICY Collection vsebuje 6 odtenkov za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Mistic Queen kolekcija Slowianka Nail Trends za trajno lakiranje ali za dekoriranje umetnih nohtov, bodisi geliranih nohtov bodisi akrilnih nohtov.Mistic Queen kolekcija vsebuje poleg štirih enobarvnih permanentnih lakov (99, 103, 104, 105) tudi tri permanentne lake z drobnimi bleščicami: rdeč (99), moder (97) in črno-zelen (98) ter tri metalne lake (100,...

  Na zalogi
 • Novo
  14,95 €

  Hit, ki smo si ga dolgo časa želeli in čakali. In sedaj je tu. Top, ki se sveti ponoči, je eden najnovejših trendov s svetu manikure in oblikovanja nohtov.  Top Coat NO WIPE je naš "BEST SELLER", ki je dobil kar nekaj priznanj, med drugim "Diamenty Beauty" - TRUST Cosmetics. Sedaj smo ga še popestrili in tako je nastal TOP COAT FLUO, ki bo nohtom pričaral...

  Ni na zalogi
Prikazujem 1 - 8 od 8 izdelkov