Čopič za TANKE LINIJE 9 izdelkov.

 • 14,95 €

  Čopič FIRST GEL Fine Line 00 je primeren za tanke linije z gelom in za tanke obrobe pri NAIL ART-u in poslikavah umetnih in trajno lakiranih nohtov.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  V Slowianki ljubimo NAIL ART. Čopiči za tanke linije Premium Slowianka se uporabljajo za nanašanje natančnih tankih linij, obrob in kontur. Ponavadi jih uporabljamo v kombinaciji s pigmentiranimi geli ARTER ali barvnimi geli za ornamente MULTI ART. Čopič ima črno držalo in zlat logotip in pokrovček. Spoznajte PREMIUM linijo magičnih čopičev Slowianka, ki...

  Na zalogi
 • 13,95 €

  Magični čopič 9 za NAIL ART Slowianka. Ta kolekcija je namenjena tankim linijam, konturam, obrobam, ornamentom, tankim geometrijskim linijam, risanju francoske linije in za wet to wet tehniko (SHARM). 

  Na zalogi
 • 16,95 €

  Magični Čopič Nail Art Slowianka za izjemno tanke linije, NAIL ART ali tehniko razlivanja s permanentnimi laki na trajno lakiranih ali na umetnih nohtih.

  Na zalogi
 • 10,00 €

  Čopič KOLINSKY Y00 je čopič z izredno kratkimi, mehkimi in vodljivimi ščetinami, ki jih je zasnovala Anna Milay. Fine sibirske ščetine omogočajo ustvarjanje hitrih in zelo natančnih miniaturnih mojstrovin na nohtu, tankih linij, kontur in obrob. Čopič na voljo v črni barvi.

  Na zalogi
 • Sale
  5,06 € 5,95 € -15%

  Čopič za NAIL ART z gelom s ščetinami Kolinsky. Kvalitetne ščetine in sama oblika omogočajo hitre in vse stranske poslikave. Uporabimo ga lahko za tanjše dele ali za barvanje večjih poslikav nohtov.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 11,95 €

  Za vse ljubitelje najtanjših linij in »STRIPER« čopičev ter kvalitetnih KOLINSKY ščetin za ustvarjanje privlačnih poslikav na umetnih nohtih. Čopič Kolinsky Striper EURO FASHION na voljo v treh različnih debelinah in dolžinah za vse vrste črtic, linij, obrob in kontur.

  Na zalogi
 • Sale
  5,06 € 5,95 € -15%

  Čopič One Stroke NR.2 znamke EURO FASHION za tanke in debelejše črte, za senčenje, za tehniko pritiskanja in spuščanja čopiča.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 12,95 €

  Profesionalni čopič Y00 Kolinski Roubloff za najfinejše tanke linije z gelom, akrilni barvami ali akvarelom. Ščetine so iz naravnih kolinsky ščetih, Okrogla oblika čopiča omogoča ustvarjanje najfinejših elementov poslikave. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov