Potiskači obnohtne kožice 6 izdelkov.

 • 12,95 €

  Pripomoček za odstranjevanje obnohtne kožice Slowianka je nepogrešljivo orodje v profesionalnih studiih kot tudi doma. Lahek pripomoček za oblikovanje obnohtne kožice iz nerjavečega jekla se lahko sterilizira in je uporaben dlje časa. 

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Pripomoček za odstranjevanje obnohtne kožice EURO FASHION je nepogrešljivo orodje pri trajnem lakiranju in geliranju umetnih nohtov v kozmetičnih in lepotnih salonih.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Potiskač obnohtne kožice ali Cuticle Pusher First Gel za pripravo nohtov pri manikuri in pedikuri, trajnemu lakiranju in pri podaljševanju umetnih nohtov. Na voljo v dveh različicah: navadni s špičko ali z nožkom.

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Gel za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri in pedikuri v trenutku ustavi krvavitev. Hemoalustat gel bi morala imeti vsaka nohtna stilistka, saj nesreča nikoli ne počiva. Pri kombinirani manikuri vedno damo vse od sebe, da ne pride do poškodbe, a vseeno nas lahko preseneti kak hiter nepričakovan gib ali zdrs...

  Na zalogi
 • 1,50 €

  Set lesenih palčk 5 kos je idealni pripomoček za manikuro in pedikuro, ki nam pomaga pri potiskanju obnohtne kožice in nanosu POLY GELA ter AKRIL GELA na noht. Uporabne so tudi za mešanje in nanos kamenčkov in podobnega nakita za nohte. Izdelane so iz trpežnega lesa, zato se ne krušijo prehitro. Rešujejo tudi neljube situacije dotika gela na kožo. 

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Dvostranska pinceta, ki je hkrati PINCH in pripomoček za odstranjevanje obnohtne kožice znamke Euro Fashion je danes skoraj nepogrešljiv pripomoček pri izdelovanju in modeliranju nohtov po sistemu šablon. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 6 od 6 izdelkov