Čopiči za OMBRE 4 izdelkov.

 • 19,95 €

  Čopič iz sintetičnih ščetin, namenjen izdelavi OMBRE efekta iz Slowianke. Z njim lahko delamo različne gradiente, tako z barvnimi geli in laki, kot tudi z gradilnimi geli. Tisti, ki radi delate tehniko razlivanja, wet to wet ali stone effect, bo ta čopič super izbira. Ščetine čopiča so v dveh dolžinah, krajše in daljše, kar nas spominja na obliko glavnika. 

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Čopič, z gostimi ščetinami, primeren za nanašanje gela, barvnega gela ali izdelave OMBRE EFEKTA. Ščetine čopiča so izredno mehke,  zato lahko goste gele, kot je barvni gel, tapkamo in dobimo v prehodu efekt ombre.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič Gradient je zelo nežen in mehak čopič z razpršenimi ščetinami za vse ljubitelje OMBRE tehnik. Primeren za gelirane in trajno lakirane nohte.

  Na zalogi
 • 16,95 €

  Čopič iz visokokakovostnih sintetičnih ščetin, idealen za senčenje. Čopič iz sintetičnih ščetin, namenjen izdelavi OMBRE efekta. Z njim lahko delamo različne gradiente, tako z barvnimi geli in laki.  Ščetine čopiča so v dveh dolžinah, krajše in daljše, kar nas spominja na obliko redkega glavnika.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 4 od 4 izdelkov