Čopiči za ZHOSTOVO 12 izdelkov.

 • 14,95 €

  Čopič za vse vrste NAIL ART-A z geli, pigmenti, pastami in emulzijami. Z njim boste lahko izdelali ZHOSTOVO tehniko, GEL PAINTING in še kaj. Ščetine čopiča so mehke, rahlo neenakomerno rezane, kar da čar poslikavi. 

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič za NAIL ART - ZHOSTOVO 2 (ozek) in za vse vrste gel paintinga. 

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič iz zelo mehkih sintetičnih ščetin je ovalne, ozke oblike. Čopič za vse vrste NAIL ART-A z geli, pigmenti, pastami in emulzijami. Z njim boste lahko izdelali ZHOSTOVO tehniko, GEL PAINTING in še kaj. 

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič NAIL ART Kolinsky 4-Z ima edinstveno obliko z namenom ustvarjanja prelitih delov cvetov in abstraktnih vzorcev.

  Na zalogi
 • Sale
  6,80 € 8,00 € -15%

  Čopič za tehniko poslikave imenovano Zhostovo, ki jo na umetne nohte ali trajno lakirane nohte naredimo s pigmentiranimi barvnimi geli ali akrilnimi barvami.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopič ovalne oblike 4-S omogoča natančno nanašanje gladilnega gela ali poly gela. Izjemna kakovost in dolga življenska doba dlačic je značilnost tega čopiča, temu pa pripomore tud kompakten pokrovček. Čopiči FIRST GEL veljajo za zelo kvalitetne čopiče z dolgo življenjsko dobo.  

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič NAIL ART 2, imenovan mačji jezik, ima zelo mehke ščetine, na konici neenakomerno dolge. Namenjen je ustvarjanju cvetličnih motivov in abstraktnih vzorcev. Nepogrešljiv v svetu poslikav umetnih in trajno lakiranih nohtov.

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopič za rože 3-0 je čopič za NAIL ART. Floristika, elementi floristike in rože so nekaj, kar dostikrat nastaja pod prsti izkušenih nohtnih stilistk, ki poznajo tehniko Zhostovo. Ta čopič sodi v skupino čopičev imenovanih mačji jeziki, za katere je značilna ovalna oblika s konico, ovalne oblike, neenakomerno porezanih ščetin. 

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič NAIL ART Kolinsky 2-V ima edinstveno obliko z namenom ustvarjanja prelitih delov cvetov in abstraktnih vzorcev.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Iščete čopič za oblikovanje samo izravnalnega gela ali za NAIL ART? Ta čopič je bil razvit prav za to. Gre za čopič, ki je imitacija čopiča Kolinsky. Ščetine tega čopiča so sintetične, a imajo možnosti izredno absorbirati barvne gele, ki jih uporabljamo pri različnih tehnikah poslikav umetnih in trajno lakiranih nohtov.

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopič ZHOSTOVO iz zelo mehkih sintetičnih ščetin je ovalne, ozke oblike. Shranjen je v zlat pokrovček, tako da so ščetine vedno na varnem in zaščitene pred prahom in UV svetlobo. Čopič za vse vrste NAIL ART-A z geli, pigmenti, pastami in emulzijami. Z njim boste lahko izdelali ZHOSTOVO tehniko, GEL PAINTING in še kaj. 

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Kolinsky ovalni čopiči znamke Roubloff so zaradi vpojnosti ščetih najboljša izbira za risanje z akvarelnimi in vodnimi barvami. Čopiči, ki so na voljo v različnih velikostih, imajo mehke in zelo gladke ščetine, ki pri risanju z akvareli zelo dobro zadržujejo vodo in barvo. Ves čas poslikave obdržijo obliko in konico, kar omogoča natančno delo. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 12 od 12 izdelkov