Čopiči za ONE STROKE 11 izdelkov.

 • 16,95 €

  Čopiči za ONE STROKE tehniko s pigmenti, barvnimi geli, pastami in emulzijami. Set vsebuje 7 čopičev, različnih širin in dolžin, nekaj ravno in nekaj poševno rezanih. Čopiči tega seta so izrazito mehki in omogočajo maximalno natančno poslikavo. Lahko se uporabljajo tudi za perfektno linijo francoske. 

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopiči za ONE STROKE tehniko s pigmenti, barvnimi geli, pastami in emulzijami. V tej kategoriji najdete dva najbolj precizna čopiča za to tehniko, ki jih uporabljamo za super majhne detajle. Oba čopiča sta izrazito mehka in omogočata maximalno natančno poslikavo. Imata mini površino iz sintetičnih najlonskih ščetih. 

  Na zalogi
 • Sale
  5,10 € 6,00 € -15%

  ONE STROKE tehnika ali z drugim imenom ONE MOVE tehnika za dekoracijo nohtov z akrilnimi barvami, geli, pastami ali mešanicami gelov in pigmentov. Na voljo ozki in široki čopiči, ravno in poševno rezani ter tanki čopiči za obrobe in detajle.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 14,95 €

  Profesionalen čopič ONE STROKE 4 - II za poslikave imenovane ONE STROKE. Ta vrsta poslikav primerna tako za umetne kot trajno lakirane nohte.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič za tehniko ONE STROKE velikosti št. 4. Čopič se lahko uporabi s pigmentiranimi geli, pastami, geli v tubici ali z akrilnimi barvami. Primeren je za NAIL ART na umetne in gelirane nohte ter za trajno lakirane nohte.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič ONE STROKE Mini I je namenjen najbolj preciznim delom poslikave imenovane ONE STROKE, namenjene dekoriranju umetnih nohtov in trajno lakiranih nohtov.

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopič, rezan poševno, omogoča hitro in enostavno izdelavo francoskega stila, z vsemi vrstami pigmentiranih gelov. Čopič lahko uporabimo za francosko konico ali pa za izdelavo poslikave nohta imenovano ONE STROKE.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič ONE STROKE Mini II za vse ljubitelje poslikav ONE STROKE tehnike. Ta čopič je izredno ozek, poševno rezan in je namenjen najbolj preciznim delom poslikav.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič NAIL ART Kolinsky 2-V ima edinstveno obliko z namenom ustvarjanja prelitih delov cvetov in abstraktnih vzorcev.

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopiči za ONE STROKE tehniko Slowianka s pigmenti, barvnimi geli, pastami in emulzijami. V tej kategoriji najdete dva najbolj precizna čopiča za to tehniko, ki jih uporabljamo za natančne ONE STROKE detajle. Oba čopiča sta izrazito mehka in omogočata maximalno natančno poslikavo. Imata SREDNJO površino iz sintetičnih najlonskih ščetih, ki ju ščiti...

  Na zalogi
 • Sale
  5,06 € 5,95 € -15%

  Čopič One Stroke NR.2 znamke EURO FASHION za tanke in debelejše črte, za senčenje, za tehniko pritiskanja in spuščanja čopiča.

  Znižana cena!
  Na zalogi
Prikazujem 1 - 11 od 11 izdelkov