Čopiči za NAIL ART 42 izdelkov.

na stran
 • 19,95 €

  V Slowianki ljubimo NAIL ART. Čopiči za tanke linije Premium Slowianka se uporabljajo za nanašanje natančnih tankih linij, obrob in kontur. Ponavadi jih uporabljamo v kombinaciji s pigmentiranimi geli ARTER ali barvnimi geli za ornamente MULTI ART. Čopič ima črno držalo in zlat logotip in pokrovček. Spoznajte PREMIUM linijo magičnih čopičev Slowianka, ki...

  Na zalogi
 • 13,95 €

  Magični čopič 9 za NAIL ART Slowianka. Ta kolekcija je namenjena tankim linijam, konturam, obrobam, ornamentom, tankim geometrijskim linijam, risanju francoske linije in za wet to wet tehniko (SHARM). 

  Na zalogi
 • 16,95 €

  Magični Čopič Nail Art Slowianka za izjemno tanke linije, NAIL ART ali tehniko razlivanja s permanentnimi laki na trajno lakiranih ali na umetnih nohtih.

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Vrhunska Sonda Slowianka je orodje, ki ga odlikuje izredno fina konica v obliki kroglice. Imenuje se tudi dotting tool ali kvačka, uporablja pa se za različne tehnike NAIL ART-a. Nekateri s kvačko nanašajo tudi gradilne gele in se s tem izognejo nepotrebnim zračnim mehurčkom, ki se radi ujamejo v gele. Priročno orodje za ustvarjanje pik, prtičkov, 3D NAIL...

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič NAIL ART Kolinsky 4-Z ima edinstveno obliko z namenom ustvarjanja prelitih delov cvetov in abstraktnih vzorcev.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič FIRST GEL Fine Line 00 je primeren za tanke linije z gelom in za tanke obrobe pri NAIL ART-u in poslikavah umetnih in trajno lakiranih nohtov.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Profesionalen čopič ONE STROKE 4 - II za poslikave imenovane ONE STROKE. Ta vrsta poslikav primerna tako za umetne kot trajno lakirane nohte.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič ONE STROKE Mini I je namenjen najbolj preciznim delom poslikave imenovane ONE STROKE, namenjene dekoriranju umetnih nohtov in trajno lakiranih nohtov.

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopič ovalne oblike 4-S omogoča natančno nanašanje gladilnega gela ali poly gela. Izjemna kakovost in dolga življenska doba dlačic je značilnost tega čopiča, temu pa pripomore tud kompakten pokrovček. Čopiči FIRST GEL veljajo za zelo kvalitetne čopiče z dolgo življenjsko dobo.  

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič Gradient je zelo nežen in mehak čopič z razpršenimi ščetinami za vse ljubitelje OMBRE tehnik. Primeren za gelirane in trajno lakirane nohte.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič NAIL ART 2, imenovan mačji jezik, ima zelo mehke ščetine, na konici neenakomerno dolge. Namenjen je ustvarjanju cvetličnih motivov in abstraktnih vzorcev. Nepogrešljiv v svetu poslikav umetnih in trajno lakiranih nohtov.

  Na zalogi
 • 10,00 €

  Čopič KOLINSKY 10-0 First Gel za tiste stiliste, ki radi ustvarjate s pikicami.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič za gel - ovalen 4 znamke FIRST GEL. Velikost in kakovost tega čopiča omogočata udobno nanašanje gradilnih gelov, akril gelov in poly gelov. Izjemna kakovost in dolga življenska doba dlačic je značilnost tega čopiča, temu pa pripomore tud kompakten pokrovček. Čopiči FIRST GEL veljajo za zelo kvalitetne čopiče z dolgo življenjsko dobo.  

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopič, rezan poševno, omogoča hitro in enostavno izdelavo francoskega stila, z vsemi vrstami pigmentiranih gelov. Čopič lahko uporabimo za francosko konico ali pa za izdelavo poslikave nohta imenovano ONE STROKE.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič ONE STROKE Mini II za vse ljubitelje poslikav ONE STROKE tehnike. Ta čopič je izredno ozek, poševno rezan in je namenjen najbolj preciznim delom poslikav.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič za NAIL ART - ZHOSTOVO 2 (ozek) in za vse vrste gel paintinga. 

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič za vse vrste NAIL ART-A z geli, pigmenti, pastami in emulzijami. Z njim boste lahko izdelali ZHOSTOVO tehniko, GEL PAINTING in še kaj. Ščetine čopiča so mehke, rahlo neenakomerno rezane, kar da čar poslikavi. 

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič iz sintetičnih ščetin, namenjen izdelavi OMBRE efekta iz Slowianke. Z njim lahko delamo različne gradiente, tako z barvnimi geli in laki, kot tudi z gradilnimi geli. Tisti, ki radi delate tehniko razlivanja, wet to wet ali stone effect, bo ta čopič super izbira. Ščetine čopiča so v dveh dolžinah, krajše in daljše, kar nas spominja na obliko glavnika. 

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopiči za ONE STROKE tehniko s pigmenti, barvnimi geli, pastami in emulzijami. V tej kategoriji najdete dva najbolj precizna čopiča za to tehniko, ki jih uporabljamo za super majhne detajle. Oba čopiča sta izrazito mehka in omogočata maximalno natančno poslikavo. Imata mini površino iz sintetičnih najlonskih ščetih. 

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič iz zelo mehkih sintetičnih ščetin je ovalne, ozke oblike. Čopič za vse vrste NAIL ART-A z geli, pigmenti, pastami in emulzijami. Z njim boste lahko izdelali ZHOSTOVO tehniko, GEL PAINTING in še kaj. 

  Na zalogi
 • Sale
  5,10 € 6,00 € -15%

  ONE STROKE tehnika ali z drugim imenom ONE MOVE tehnika za dekoracijo nohtov z akrilnimi barvami, geli, pastami ali mešanicami gelov in pigmentov. Na voljo ozki in široki čopiči, ravno in poševno rezani ter tanki čopiči za obrobe in detajle.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • Sale
  6,80 € 8,00 € -15%

  Čopič za tehniko poslikave imenovano Zhostovo, ki jo na umetne nohte ali trajno lakirane nohte naredimo s pigmentiranimi barvnimi geli ali akrilnimi barvami.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • Sale
  6,80 € 8,00 € -15%

  Akvarelna tehnika ali vodna tehnika je že dolga leta prisotna v svetu nohtov in NAIL ART-a. Čopiči za akvarelno tehniko imajo gladke in mehke ščetine, ki dobro zadržujejo vodo in barvo. Primerni so tudi za poslikave z INK ALKOHOLNIMI barvami. Skupina akvarelnih čopičev vsebuje tanke čopiče za obrobe in konture ter okrogle in ovalne čopiče za nanos...

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič za tehniko ONE STROKE velikosti št. 4. Čopič se lahko uporabi s pigmentiranimi geli, pastami, geli v tubici ali z akrilnimi barvami. Primeren je za NAIL ART na umetne in gelirane nohte ter za trajno lakirane nohte.

  Na zalogi
 • 17,95 €

  Čopič za rože 3-0 je čopič za NAIL ART. Floristika, elementi floristike in rože so nekaj, kar dostikrat nastaja pod prsti izkušenih nohtnih stilistk, ki poznajo tehniko Zhostovo. Ta čopič sodi v skupino čopičev imenovanih mačji jeziki, za katere je značilna ovalna oblika s konico, ovalne oblike, neenakomerno porezanih ščetin. 

  Na zalogi
 • 10,00 €

  Čopič KOLINSKY Y00 je čopič z izredno kratkimi, mehkimi in vodljivimi ščetinami, ki jih je zasnovala Anna Milay. Fine sibirske ščetine omogočajo ustvarjanje hitrih in zelo natančnih miniaturnih mojstrovin na nohtu, tankih linij, kontur in obrob. Čopič na voljo v črni barvi.

  Na zalogi
 • Sale
  5,06 € 5,95 € -15%

  Čopič za NAIL ART z gelom s ščetinami Kolinsky. Kvalitetne ščetine in sama oblika omogočajo hitre in vse stranske poslikave. Uporabimo ga lahko za tanjše dele ali za barvanje večjih poslikav nohtov.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 11,95 €

  Za vse ljubitelje najtanjših linij in »STRIPER« čopičev ter kvalitetnih KOLINSKY ščetin za ustvarjanje privlačnih poslikav na umetnih nohtih. Čopič Kolinsky Striper EURO FASHION na voljo v treh različnih debelinah in dolžinah za vse vrste črtic, linij, obrob in kontur.

  Na zalogi
 • Sale
  5,06 € 5,95 € -15%

  Čopič One Stroke NR.2 znamke EURO FASHION za tanke in debelejše črte, za senčenje, za tehniko pritiskanja in spuščanja čopiča.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 5,95 €

  Čopič NAIL ART z oznako 2 znamke Euro Fashion za poslikave, senčenje, in nanašanje gela ali akril gela.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič NAIL ART Kolinsky 2-V ima edinstveno obliko z namenom ustvarjanja prelitih delov cvetov in abstraktnih vzorcev.

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Ćopič NAIL ART MASTER je zasnovan za izdelavo NAIL ART-a z gostimi geli, kot je JAM GEL in PASTA ali geli brez disperzije. Gre za izbočene poslikave na nohtih zaključenih s topom.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Iščete čopič za oblikovanje samo izravnalnega gela ali za NAIL ART? Ta čopič je bil razvit prav za to. Gre za čopič, ki je imitacija čopiča Kolinsky. Ščetine tega čopiča so sintetične, a imajo možnosti izredno absorbirati barvne gele, ki jih uporabljamo pri različnih tehnikah poslikav umetnih in trajno lakiranih nohtov.

  Na zalogi
 • 0,95 €

  Če radi dekorirate nohte s kamenčki, perlami in podobnimi okraski za nohte, potem vam bo voščen svinčnik v pomoč pri organizaciji in aplikaciji NAIL ART-a na nohte. 

  Na zalogi
 • Sale
  5,06 € 5,95 € -15%

  Čopič koničast za gel z oznako 2002 znamke EURO FASHION. Čopič je koničast in ozek, uporablja se za prezicno nanašanje gela ali trajnega laka. Zaradi ozkosti se uporablja tudi za 3D NAIL ART.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 3,95 €

  Silikonski čopič lahko uporabljamo za 3D NAIL ART s 3D geli ali plastelin geli. Tiste, ki pri modeliranju nohtov ne poznate meja, boste silikonski čopič uporabile za mešanje gelov in lakov. Nekateri pa s čopičem iz silikona nanašajo in oblikujejo gradilne gele. 

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Profesionalni čopič Y00 Kolinski Roubloff za najfinejše tanke linije z gelom, akrilni barvami ali akvarelom. Ščetine so iz naravnih kolinsky ščetih, Okrogla oblika čopiča omogoča ustvarjanje najfinejših elementov poslikave. 

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Kolinsky ovalni čopiči znamke Roubloff so zaradi vpojnosti ščetih najboljša izbira za risanje z akvarelnimi in vodnimi barvami. Čopiči, ki so na voljo v različnih velikostih, imajo mehke in zelo gladke ščetine, ki pri risanju z akvareli zelo dobro zadržujejo vodo in barvo. Ves čas poslikave obdržijo obliko in konico, kar omogoča natančno delo. 

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Čopič v obliki pahljače za nanos bleščic v prahu in za kreacijo različnega NAIL ART-a. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 39 od 42 izdelkov