OPREMA 6 izdelkov.

 • 5,95 €

  Mini LED lučka 9W FIRST GEL je odličen pripomoček, ki olajša delo pri izdelavi Nail Art-a.

  Na zalogi
 • 129,95 €

  Nova lučka Slowianka SUN POWER (LED/UV) – 56 W, na voljo še v močnejši verziji, polimerizira vse materiale za nohte, tako trajne oziroma permanentne lake kot tudi gele in akril gele. Najnovejša lučka za utrjevanje nohtov Słowianka je modernega in privlačnega dizajna v klasični črno-beli kombinaciji! Nova oblika lučke omogoča večje udobje za stranko zaradi...

  Na zalogi
 • 199,95 €

  Profesionalni brusilni strojček JD900 znamke EURO FASHION. Nail drill oziroma profesionalni aparat za piljenje s bruski, primeren za delo pri manikuri in pedikuri v kozmetičnih in manikerskih salonih.

  Na zalogi
 • 99,95 €

  Brusilni strojček DM-203 je aparat za pripravo naravnega nohta ali odstranjevanje umetnega materiala, kot je gel, akril ali permanentni lak.

  Na zalogi
 • 299,95 €

  Brusilni aparat Slowianka Nail Drill Machine s 35000 obrati na minuto je idealen za delo v kozmetičnem salonu ali pa pri potovanjih na dolge razdalje, katerega namen je skrajšati in poenostaviti pripravo naravnega nohta ter nadomestiti dolgotrajno ročno pilnjenje umetnega materiala, kot je gel ali akril gel.

  Na zalogi
 • 20,95 €

  Udobna blazina za komolec je v pomoč vsaki stilistki nohtov. Oblazinjena podlaga ščiti komolec pred poškodbami, učinkovito preprečuje drgnjenje in hitro utrujenost po napornem delovnem dnevu. Povečajte udobje pri svojem delu in preprečite poškodbe, s katerimi se lahko srečamo pri rutinske delu manikure in izdelave umetnih nohtov. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 6 od 6 izdelkov