Trepalnice

Lash lifting SET - set za vihanje trepalnic - CLD Lash lifting SET - set za vihanje trepalnic - CLD 2
Zadnji kosi na voljo
219,95 €
Set za vihanje ali uvijanje trepalnic znamke CLD. Proces liftinga nam omogoča optično podaljšanje trepalnic, ojačanja in dvig naravnih trepalnic brez tretmaja podaljševanja z umetnimi trepalnicami. Lash lift naravno poudari oči, pri tem pa na trepalnice deluje negovalno in regerativno.  
Komplet za urejanje obrvi CLD
Zadnji kosi na voljo
Barve in senčila

Komplet za urejanje obrvi CLD

CLD
863585
9,95 €
Komplet za urejanje obrvi je na voljo v dveh barvnih kombinacijah, tako da bo vsaka ženska našla primerne odtenke za svoje obrvi. Koda: 863585 - svetlo/srednje in 863586 - srednje/temno
Trepalnice

Lepilo za lash lift CLD

CLD
863922
12,95 €
Lepilo za lash lift CLD, pomaga pritrditi silikonsko blazinico in naravne trepalnice v pravi položaj za postopek vihanja trepalnic. Lift Adhesive - 5ml.
12,95 €
Majhen aplikator ali mikro ščetka za čiščenje trepalnic, nanašanje primerja za trepalnice ali losjonov pri tretmaju lash lift ali pa za nanašanje odstranjevalcev lepil za trepalnice.
Trepalnice

Aplikator Velur CLD

CLD
863921
6,95 €
Velurjev aplikator CLD ima vpojno površino za čiščenje trepalnic, odstranjevanje lepila in ličil iz trepalnic pri postopku podaljševanja trepalnic ali "lash liftingu". Na voljo pakiranje 50 kom.
Paleta za trepalnice - Glamour
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice

Paleta za trepalnice - Glamour

Glamour Lashes
Glam-251
7,95 €
Paleta Glamour Lashes je odličen pripomoček pri podaljševanju trepalnic. Na paleto prilepite trakove trepalnic po velikosti. 
Trepalnice

Steklo za lepilo in umetne trepalnice Glamour

Glamour Lashes
Glam-021
7,95 €
Glamour steklo za lepilo in trepalnice je idealno za lepilo, ker ima hladno površino, zaradi česar se lepilo ne suši hitro in poenostavi postopek podaljševanja trepalnic.
18,00 €
Odstranjevalec (gelni) lepila za umetne trepalnice, pakiran v plastenki 20 ml. Bye Bye Lashes Gel Adhesive Remover se uporablja za odstranjevanje podaljškov trepalnic. Učinkovito in varno stopi lepilo za trepalnice in omogoča lahkotno odstranjevanje podaljškov.
Prikazujem 1-12 od 105 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM