OSTALE tekočine in pripomočki 12 izdelkov.

 • 4,95 €

  Posebej za vas smo ustvarili unikaten mini set z izdelki Hand Spa, ki bo popoln kot darilo za vaše stranke in tudi stilistkin najljubši prijatelj, ki je vedno pri roki! V tem kompletu boste našli olje za obnohtno kožico ter mehčalec. Olje in odstranjevalec imata nežen, čudovit vonj, v kompletu pa so tudi navodila za njuno pravilno uporabo.

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Gumijasta zaščita obnohtne kožice Slowianka (Gum Protect), ki varuje predel obnohtne kožice, da ga ne namažemo z gelom ali lakom pri izdelavi umetnih ali trajno lakiranih nohtih ali pri poslikavah in NAIL ART-u nohtov, med drugim izdelavi »BABY BOOMER-ja« ali »OMBRE« efekta. Pakiran v steklenički Slowianka 8 ml.

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Gel za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri in pedikuri v trenutku ustavi krvavitev. Hemoalustat gel bi morala imeti vsaka nohtna stilistka, saj nesreča nikoli ne počiva. Pri kombinirani manikuri vedno damo vse od sebe, da ne pride do poškodbe, a vseeno nas lahko preseneti kak hiter nepričakovan gib ali zdrs...

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Tekočina za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri  odstrani 99% bakterij in v trenutku ustavi krvavitev in pospešuje celjenje.Prah za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri odstrani 99% bakterij in v trenutku ustavi krvavitev in pospešuje celjenje.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Tekočina za oblikovanje akril gelov se uporablja za nadzor in lažje oblikovanje akrilnega gela oziroma poly gela pri podaljševanju in modeliranju umetnih nohtov - "PAMETEN DOTIK ZA MAKSIMALEN REZULTAT" Na voljo 250ml.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Regeneracijski losjon po depilaciji. Vlaži kožo in regenerira. Poleg tega se lahko uspešno uporablja za masažo pred in po parafinski kopeli. Na voljo količina 150ml.

  Na zalogi
 • 3,95 €

  Plastična posodica Slowianka (150 ml) je plastenka na pumpico, prosojna, z zlatimi detajli na pokrovčku in v logotipu Slowianka.

  Na zalogi
 • 2,00 €

  Plastična posodica z pokrovčkom za različne tekočine, ki jih srečujemo pri trajnem lakiranju in izdelavi umetnih nohtov: cleaner, tekočina za akril gel, monomer, aceton, alkohol, odstranjevalec laka itd Plastična posodica z belim pokrovčkom in pumpico je priročna za uporabo. 

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Plastenka na pumpico 150 ml (Plastic Liquid Pump) je namenjenja shranjevanju tekočin, ki jih potrebujemo pri ustvarjanju umetnih nohtov in negi naravnih nohtov.

  Na zalogi
 • 8,00 €

  Plastična posodica 150 ml z metalnim pokrovčkom za shranjevanje različnih tekočin, ki jih uporabljamo pri izdelavi umetnih in trajno lakiranih nohtov. V posodico lahko shranimo cleaner, remover, aceton, alkohol, tekočino za čiščenje čopičev, tekočino za akril gel ali monomer. 

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Formula za hitro in enostavno odstranjevanje kalusa in trde kože na podplatih. Trdo kožo na stopalnih zmehča in olajša pili odstranjevanje kalusa. 

  Na zalogi
 • Novo
  9,95 €

  Losjon za roke in telo JOY ima privlačen vonj brusnice, vašo koži zagotavlja intenzivno in dolgotrajno vlaženje, na njo deluje pomirjevalno in obnovitveno, jo ščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja, se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka na koži.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 12 od 12 izdelkov