OLJA za obnohtno kožico 5 izdelkov.

 • 8,00 €

  Olje za obnohtno kožico EURO FASHION za domačo in profesionalno rabo. Olje pomaga obnoviti kožico, jo nahrani z vitamini, navlaži ter regenerira nohte.

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Olje za nego obnohtne kožice CBD NAIL and CUTICLE oil Slowianka Nail Trends z vsebnostjo kanabidiola (Cannabidiol). Obnohtno kožico neguje, kožo mehča, vlaži in nam je v pomoč pri tretmaju manikure, izdelave trajnega laka ali umetnih nohtov. Na voljo v pakiranju 10 ml. Obnohtna kožica je po uporabi bolj mehka in negovana. 

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Olje za obnohtno kožico- VITALISER vsebuje izvleček aloe vere in vitamina E, ki vlaži kožo, ki obdaja nohte in obnohtno kožico. Kožo vlaži in podpira postopek obnavljanja povrhnjice. Ima prijeten in svež volj.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Konec mastnih lis na nohtih po končanem tretmaju umetnih nohtov ali trajno lakiranih nohtov! Novi serum Slowianka z zlatimi delci, nasičenimi s hialuronsko kislino, ki bo vašo kožo navlažil takoj! Lahko mu rečemo suho olje in v pomoč vam bo pri marsikateri negi obnohtne kožice po končani manikuri ali izdelavi umetnih nohtov. 

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Olje za nego obnohtne kožice NAIL and CUTICLE oil Slowianka Nail Trends na kapalko. Obnohtno kožico neguje, kožo mehča, vlaži in nam je v pomoč pri tretmaju manikure, izdelave trajnega laka ali umetnih nohtov. Na voljo v pakiranju 10 ml. Obnohtna kožica je po uporabi bolj mehka in negovana. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov