OLJA za obnohtno kožico 7 izdelkov.

 • 4,95 €

  Posebej za vas smo ustvarili unikaten mini set z izdelki Hand Spa, ki bo popoln kot darilo za vaše stranke in tudi stilistkin najljubši prijatelj, ki je vedno pri roki! V tem kompletu boste našli olje za obnohtno kožico ter mehčalec. Olje in odstranjevalec imata nežen, čudovit vonj, v kompletu pa so tudi navodila za njuno pravilno uporabo.

  Na zalogi
 • 3,95 €

  Olje za obnohtno kožico EURO FASHION za domačo in profesionalno rabo. Olje pomaga obnoviti kožico, jo nahrani z vitamini in aloe vero, navlaži ter regenerira nohte. Obnohtno kožico neguje, kožo mehča, vlaži in nam je v pomoč pri tretmaju manikure, izdelave trajnega laka ali umetnih nohtov. Obnohtna kožica je po uporabi bolj mehka in negovana. 

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Olje za nego obnohtne kožice CBD NAIL and CUTICLE oil Slowianka Nail Trends z vsebnostjo kanabidiola (Cannabidiol). Obnohtno kožico neguje, kožo mehča, vlaži in nam je v pomoč pri tretmaju manikure, izdelave trajnega laka ali umetnih nohtov. Na voljo v pakiranju 10 ml. Obnohtna kožica je po uporabi bolj mehka in negovana. 

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Konec mastnih lis na nohtih po končanem tretmaju umetnih nohtov ali trajno lakiranih nohtov! Novi serum Slowianka z zlatimi delci, nasičenimi s hialuronsko kislino, ki bo vašo kožo navlažil takoj! Lahko mu rečemo suho olje in v pomoč vam bo pri marsikateri negi obnohtne kožice po končani manikuri ali izdelavi umetnih nohtov. 

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Olje za obnohtno kožico- VITALISER vsebuje izvleček aloe vere in vitamina E, ki vlaži kožo, ki obdaja nohte in obnohtno kožico. Kožo vlaži in podpira postopek obnavljanja povrhnjice. Ima prijeten in svež volj.

  Na zalogi
 • 8,00 €

  Olje za obnohtno kožico EURO FASHION za domačo in profesionalno rabo. Olje pomaga obnoviti kožico, jo nahrani z vitamini, navlaži ter regenerira nohte.

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Po manikuri ne pozabite nanesti olja na obnohtno kožico in gubo okrog nohta. Olje za obnohtno kožico in naravne nohte z nežnim vonjem, ki spominja na orientalski bazar. Vlaži kožo in nežno neguje obnohtno kožico. To je obvezen dodatek za izjemno udobno manikuro in vrhunec nege nohtov.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 7 od 7 izdelkov