MEHČALCI OBNOHTNE KOŽICE 5 izdelkov.

 • 6,95 €

  Gel za mehčanje obnohtne kožice CBD Cuticle Remover Slowinka  z vsebnostjo kanabidiola (Cannabidiol) pomaga odstraniti odmrle celice, kožo mehča, vlaži in nam je v pomoč pri tretmaju manikure, izdelave trajnega laka ali umetnih nohtov. To je tisti mehčalec, ki ga lahko uporabljamo v kombinaciji s bruski za poliranje (brusek kamen ali GABKA). Na voljo v...

  Na zalogi
 • 7,95 €

  Mehčalec za vsako nohtno stilistko, ki je ljubiteljica MAKRO, INSTA ali ZOOM manikure. Mehčalec Speedy Cuticle Remover omogoča hitro in učinkovito odstranjevanje obnohtne kožice. Izdelek ima tekočo konsistenco - kot voda - in deluje zelo hitro in učinkovito. Pri salonskem delu je nenadomestljiv, saj pospeši delovanje bruskov za manikuro. 

  Na zalogi
 • 4,00 €

  Mehčalec obnohtne kožice (CUTICLE REMOVER) Euro Fashion zmehča obnohtno kožico za lažje oblikovanje hitro in učinkovito.

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Mehčalec obnohtne kožice- Far Away 15 ml (Faraway Cuticle Remover) mehča obnohtno kožico (in povrhnjico nohta) in omogoča njeno enostavno odstranjevanje. 

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Posebej za vas smo ustvarili unikaten mini set z izdelki Hand Spa, ki bo popoln kot darilo za vaše stranke in tudi stilistkin najljubši prijatelj, ki je vedno pri roki! V tem kompletu boste našli olje za obnohtno kožico ter mehčalec. Olje in odstranjevalec imata nežen, čudovit vonj, v kompletu pa so tudi navodila za njuno pravilno uporabo.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov