RAZKUŽILA in ALKOHOL 7 izdelkov.

 • 9,95 €

  Antiseptic RA Nails je antiseptična tekočina za razkuževanje rok in delovne površine in pripomočkov.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Tekočina za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri  odstrani 99% bakterij in v trenutku ustavi krvavitev in pospešuje celjenje.Prah za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri odstrani 99% bakterij in v trenutku ustavi krvavitev in pospešuje celjenje.

  Na zalogi
 • 9,95 €

  ANTISEPTIK V SPREJU EF Exclusive je antiseptična tekočina za razkuževanje rok in delovne površine v manikerskih in kozmetičnih salonih.

  Na zalogi
 • 6,00 €

  Alkohol Euro Fashion je antiseptična tekočina za nohte. Deluje baktericidno, kar pomeni, da uničuje bakterije. Gel Nail CLEANSER (Pure Alcohol for gel cleansing).

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Gel za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri in pedikuri v trenutku ustavi krvavitev. Hemoalustat gel bi morala imeti vsaka nohtna stilistka, saj nesreča nikoli ne počiva. Pri kombinirani manikuri vedno damo vse od sebe, da ne pride do poškodbe, a vseeno nas lahko preseneti kak hiter nepričakovan gib ali zdrs...

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Bela posoda za dezinfekcijo orodja in pripomočkov pri manikuri, pedikuri, frizerski dejavnosti in ostalih kozmetičnih dejavnostih. Posoda za sterilizacijo vam omogoča sterilizacijo manjšega orodja in pripomočkov, brusilnih nastavkov, škarjic, klešč. Uporablja se z tekočino za sterilizacijo, v katero se pripomočki namočijo in pustijo nekaj minut. 

  Ni na zalogi
 • 6,95 €

  Virucidni in baktericidni gel za razkuževanje rok poljskega porekla na voljo v original pakiranju 50 ml.  Primerno za kozmetične in manikerske salone pri manikuri ali izdelavi umetnih nohtov.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 7 od 7 izdelkov