Trajni lak

Trajno ali permanentno lakiranje nohtov ("soak off" ali "gelish") omogoča daljšo obstojnost lakiranih nohtov, kot pri uporabi navadnega laka. Obstojnost hibridnih lakov je odvisna od izdelave ter tudi od kondicije naravnih nohtov, a pričakuje se približna obstojnost vsaj 3 tedne (pa vse do 6 tednov). Trajni laki Slowianka se lahko odstranjujejo s profesionalnimi topili (removerji) ali s pilico oziroma električno pilico (slednje bolj priporočamo). 

Zgodba trajnega laka se najprej začne s oblikovanjem prostega roba ter pravilno pripravo nohtne plošče ter pravilno obdelavo obnohtne kožice

V grobem nanos permanentnega laka poteka s pravilno pripravo naravnega nohta, prvim nanosom baze, dveh nanosom barvnega trajnega laka ter permanentnega topa, katerega izbiramo glede na želen efekt. 

Z izbiro kvalitetne linije permanentnega laka dosežemo obstojnost in se izognemo krušenju in pokanju na konici, gladek in tanek nanos ter dolgotrajen sijaj ali mat efekt. Trajni lak ni več samo namaži in suši, temveč se močno spogleduje z umetnimi nohti, zato čedalje bolj prevladuje grajen trajni lak. 

Glavne komponente trajnega lakiranja so: BAZE, BARVNI TRAJNI LAKI in TOP.

Bazi za trajno lakiranje sta v osnovi dve: tekoča in gosta. Tekoča se nanaša kot prvi sloj, takoj po pripravi nohta, brisanju nohta s cleanerjem ter po nanosu brezkislinskega primerja Ultra Bond. Tekoča baza se imenuje BASE GEL ali RUBBER BASE LIGHT, nanaša se izjemno tanko, njena vloga pa je, da se umeten material kar se da dobro oprime naravne nohtne plošče. Tudi VEZNI LAK GEL GEL ME ESN je tekoča baza za dober oprijem nohta. 

Za tekočo bazo sledi gosta baza in na tej točki je na voljo ogromna izbira. Če potrebujete trdo bazo, ki bo dala oporo naravnemu nohtu, izberite Care Build Base. Če je nohtna plošča zdrava, močna, celo malo daljša, potem nujno potrebujete elastično bazo. Najbolj popularna je Rubber Base (prozorna). Sledijo ji baze linije STONE LINE. To so elastične gradilne baze kamuflažnih odtenkov, od bolj roza do bolj naravnega efekta: GRAFEN, MOONSTONE, IVORY, ROSELITA, RUBY in PEARL. Ker je trend nohtov to veleval, smo predstavili še Porcelain Base. Tudi ta baza je elastična, a ima mlečen, pol prosojen efekt. Ostale baze so še VEZNI LAK GEL STRONG BASE ROSE, STRONG BASE MILKY WHITE in VEZNI LAK GEL Z VITAMINI Gel Me ESN.  

V zadnjem času so popularne tudi baze, ki so hkrati tudi barve, torej 2v1. To je inovativna linija GRADILNIH baz nove tehnologije BABY BASE COVER LINE. V tej liniji najdete zanimive odtenke baz, s katerimi ojačamo naravne nohte. 

Za tiste, ki bi znali imeti alergijo na izdelke za izdelavo trajnega laka, pa imamo linijo NATURAL COVER BASE LINE. Tudi to so baze, ki so lahko tudi barva ob enem. Njihova značilnost je nevtralen PH 7 in so popolnoma varne za naraven noht. 

Posebnost je še ena baza, to je WOODY STRONG BASEGostejša, drugače pa podobna Rubber Base. To bazo lahko uporabimo kot gel, če potrebujemo podaljšati naravni noht na šablono. Tudi zgradimo noht lahko s to bazo in dobimo zelo elastičen in močan podaljšan noht z trajnim lakom. Še posebej močna in gradilna baza je STRUCT GEL INSPIRE, pol gel in pol lak ujet v steklenički, namenjen grajenemu trajnemu laku.


Ponavadi sledi nanos barvnega laka. V tej kategoriji boste našli zelo pigmentiran bel in črn trajni lak. To sta ARCTICT WHITE in CARBON BLACK Slowianka. Presenetili vas bodo NEON ODTENKI, kot je recimo BUBBLE BUM. Tisti, ki radi strankam ponudite nekaj drugačnega, lahko posežete bo CASHMIRE LINIJI, ki pričara efektu puloverja. Ali pa po PERLA LINIJI Slowianka ali ESN Gel Me, ki da laku katere koli podlage edinstven premaz. Za ljubitelje prosojnega in vitraža so na voljo filtri HAWAII. Bleščice smo ujeli v linijo CARNAVAL, LAST NIGHT, GLITTER PLEASURE, GREEN TREASURE, HERITAGE ter GEL ME ESN. V zadnjem letu do nas ujeli tudi trajni laki z dodatki pikic, folij ipd in take trajne lake najdete v kolekcijah: WATER NEON, MILKY GLASS, YUMMY. 

In po nanosu barvnih odtenkov sledi pika na i - TOP. Ta je lahko sijajen, mat, z dodatki in določenimi posebnostnmi.

Najbolj prodajan je Top Coat NO WIPE, ki je enostaven za nanos, obstojen, sijoč. Ta top smo predelali v LONG LASTING za tiste, ki delate delo, ki nohte bolj obremeni. Ta top je gostejši, a naredi močno zaščito. Za poletne mesece in za ohranjanje beline francoske in baby boomerja je dobro izbrati  GLOSS PRO WHITE. Ker je TOP COAT NO WIPE hit, je predstavljen tudi z dodatki. UNICORN linija topa vsebuje drobne kosmiče folij v roza, modrem ali v zlatem odsevu. Popestritev v salonu boste dosegli tudi s topom PEARL HOLO, ki bo všeč ljubiteljicam bleščic. A to še ni vse, Top Coat NO WIPE je na voljo tudi z drobnimi, nežnimi bleščicami in ta opcija se imenuje GLAM

Top NO WIPE je na voljo tudi v mlečni izvedbi in se imenuje MILKY. Ter v verziji COVER. Obe različici uporabljamo pri nežnih odtenkih barv, pri nohtih izdelanih iz obarvanih gradilnih baz, pri BABY BOOMERju in pri določenih vrstah poslikav. 

Druga različica trajnega laka je mat zaključek. Ta top se imenuje VELVET, je obstojen, vzdržljiv in se ne umaže. Tudi temu topu je bila pridružena različica in sicer VELVET HOLO, ki je mat efekt z mikro bleščicami. 

Že samo z velikim naborom baz in topov lahko zelo popestrimo delo v salonu in trajno lakiranje. Še več pa nam nudi široka paleta barvnih trajnih lakov in lakov z različnimi efekti. 

14,95 €
Hit, ki smo si ga dolgo časa želeli in čakali. In sedaj je tu. Top, ki se sveti ponoči, je eden najnovejših trendov s svetu manikure in oblikovanja nohtov.  Top Coat No Wipe je naš "best seller", ki je dobil kar nekaj priznanj, med drugim "Diamenty Beauty" - Trust Cosmetics. Sedaj smo ga še popestrili in tako je nastal Top coat Fluo, ki bo nohtom...
Trajni lak

Milky Glass Effect - mlečni barvni trajni lak s koščki folije

Slowianka
slow-MilkyGlassEffect
9,95 €
Slowianka je poskrbela še za eno različico, ki se uporablja za mlečne efekte, ombre mlečnega videza in "circle" ombre. Imenuje se Milky Glass Effect in na nohtu ustvari pol prosojen premaz nasičen z mavričnimi delci. Priporočamo tehniko samo izravnave (noht obrnite navzdol za nekaj sekun in nato sušite v lučki).
Topi - zaključni laki

Top Coat Long Lasting - ekstra močan zaključni top brez disperzije Slowianka

Slowianka
Slow-TopLONGLASTING
14,95 €
Zaključni lak Long Lasting z visoko zaščito da nohtu močan ščit, ki se ne kruši in zašiti vse sloje. Je gostejše konsistence in brez disperzije in ga uporabljamo za zaključevanje umetnih nohtov, izdelanih iz gela ali akril gela ali trajno lakiranih nohtov. Ta top je bil ustvarjen za obremenjene nohte izpostavljenim mehaničnim dejavnikom.
Chrome Laki Slowianka - Metalni odtenki (KLASIČNA KOLEKCIJA)
Product available with different options
Trajni lak

Trajni laki metalni odtenki Chrome Slowianka

Slowianka
slow-58
12,95 €
Chrome trajni laki Slowianka so metalni odtenki za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov. Značilnost permanentnih lakov te znamke je dobra pigmentiranost, pokrivnost, mazljivost in obstojnost.  Na voljo v original pakiranju 10 ml.
Trajni lak

Perla linija Slowianka (84-85)

Perla linija Slowianka
8,95 €
Ste romantično naravnani ali morda cenite naraven videz? Poudarite svojo podobo s čudovitimi, unikatnimi izdelki iz PERLA linije znamke Slowianka v nežni roza in nežni modri. Zaradi umirjenega odtenka, ki odlikuje hibridni lak, bo dizajn nohtov, ki ga ustvarite, navdušil vsakogar.
Trajni lak

Cashmere line Slowianka

Slowianka
Cashmere Line Slowianka
8,95 €
Ti gel laki so gumijasti geli nove generacije, s posebnimi značilnostmi olajšanja dela in povečanja obstojnosti. Z uporabo lakov Cashemir Line lahko ustvarimo videz kašmirja in marmorja na nohtih.
14,95 €
Velvet Top Coat Slowianka je zaključni gel lak z žametnim mat efektom. Nanaša se lahko na trajno lakirane ali umetne nohte, po polimerizaciji spominja na žamet in je popolnoma brez disperzije. Uporabljamo ga kot mat zaključek ali kot podlago za različne tehnike poslikav nohtov in nail art-a. 
Absolutni hit Slowianke! Top z Flash efektom. Težko pričakovan, univerzalen izdelek, ki bo vsakemu stajlingu dal močan sijaj. Odličen je tako za temne kot svetle nohte, zahvaljujoč vsebnosti bleščečih mikrodelcev.  Odlično se obnese z vsemi izdelki, to je z geli, akril geli, poly geli, akrili in trajnimi laki, torej z trdimi iz elastičnimi izdelki. 
Trajni lak

Trajni laki z bleščicami Slowianka

Slowianka
SLOWIANKA Kolekcija
11,95 €
Slowianka Collection je nova kolekcija posvečena pogumnim Slovankam, največji navdih pa so Ukrajinke, ki so se znašle v nepredstavljivi situaciji. Kolekcija barvnih kameleonov Slowianka vsebuje 10 permanentnih lakov, ki vsebujejo privlačne bleščice. Barvni trajni laki, ki jih pogovorno imenujemo tudi gelish laki, bodo popestrili tako trajno lakirane...
Primerji in dehidratorji

Dehidrator Ex Prep EF Exclusive

EF Exclusive
ExPrep dehidrator
8,95 €
Dehidrator Ex Prep v trenutku dehidrira in razkuži naravno nohtno ploščo ter odstrani iz površine nohta maščobo in nečistoče. Je ena od tekočin, ki poskrbi za pripravo nohtne plošče pri postopku trajnega lakiranja ali geliranja. Nanaša se pred brez kislinskim ali kislinskim primerjem.
Trajni lak

Trajni lak neon odtenki Gel Me ESN

ESN
862xxx
7,95 €
Lak Gel Gel Me 8 ml - neon odtenki za trajno lakiranje in za umetne nohte. Lak Gel zaznamujejo odlična vzdržljivost in pokrivnost ter lepe barve neon odtenkov.
Prikazujem 1-12 od 198 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM