Vezni geli 5 izdelkov.

 • 9,95 €

  Lak Gel VEZNI RUBBER BASE Slowianka je gumijasta podlaga za trajno lakiranje ali izdelavo umetnih nohtov. Kavčukov prozorni bazni premaz srednje konsistence za naravni noht, ki skrbi za dobro vezavo naravnega nohta z permanentnim lakom ali gelom. Lahko se uporablja tudi za "grajen" trajni lak, saj ima izrazit samoizravnalen učinek. 

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Rubber Base Light Slowianka je nova formula kavčukovega baznega premaza za naravni noht, v bolj tekoči različici, ki skrbi za dobro vezavo naravnega nohta s permanentnim lakom ali gelom, še vedno pa je elastična, kot se za bazo s kavčukom spodobi. Rubber base Light se ne uporablja samostojno, temveč vedno v kombinaciji z bazo za grajen trajni lak ali pa v...

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Vezni lak Base Gel je zelo tekoče konsistence in zato se uporablja za zagotavljanje dobrega oprijema in obstojnosti goste baze, gela, poly gela ali akril gela. Pri umetnih nohtih ali trajno lakiranih nohtih za dober oprijem potrebujete Base Gel, a ne pozabite, da potrebujete za stabilnost še eno od gostih baz ali material za podaljševanje umetnih nohtov,...

  Na zalogi
 • Sale
  9,50 € 19,00 € -50%

  Prozoren (Clear) gel za nohte EF Exclusive je tekoč gel za premaz naravne plošče nohta in za modeliranje nohtov na konice ali s pomočjo šablone. Služi za prekrivanje nepravilnosti na nohtu-neravnine. Clear gel je tudi primerna izbira za prvi sloj geliranja, torej je primeren za bazo. 

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • Sale
  15,50 € 31,00 € -50%

  Prozoren LED gel - Clear LED GEL. Gel za premaz naravne plošče nohta in za modeliranje nohtov na konice ali s pomočjo šablone. Na voljo v original pakiranju 30 ml.

  Znižana cena!
  Na zalogi
Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov