Ščetke proti prahu 4 izdelkov.

 • 5,95 €

  Krtačka ščetke proti prahu  je narejena iz zelo mehke ščetine, ki se pri ščetkanju ne obrabi ali upogne. V Slowianki imenujemo to krtačko PINGVINČEK. 

  Na zalogi
 • 1,95 €

  Ščetka ali okrogla krtačka z zaščito za ščetine je odličen pripomoček za odstranjevanje prahu iz nohtne plošče, kanalov nohta ter rok pred aplikacijo gelov, lakov ali akrilov. Vsaka nohtna stilistka ve, da je dobra odstranitev praha in nečistoč nujna, zato je ščetka pripomoček za vsak kozmetični ali manikerski salon.

  Na zalogi
 • 1,00 €

  Ščetka ali krtačka je odličen pripomoček za odstranjevanje prahu iz nohtne plošče, kanalov nohta ter rok pred aplikacijo gelov, lakov ali akrilov. Vsaka nohtna stilistka ve, da je dobra odstranitev praha in nečistoč nujna, zato je ščetka pripomoček za vsak kozmetični ali manikerski salon.

  Na zalogi
 • 0,50 €

  Ščetka ali MINI krtačka je odličen pripomoček za odstranjevanje prahu iz nohtne plošče, kanalov nohta ter rok pred aplikacijo gelov, lakov ali akrilov. Vsaka nohtna stilistka ve, da je dobra odstranitev praha in nečistoč nujna, zato je ščetka pripomoček za vsak kozmetični ali manikerski salon.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 4 od 4 izdelkov