Nakupovalna košarica: Košarica je prazna

 

SMART LASH kvalitetne svilene trepalnice in kvalitetna lepila za aplikacijo umetnih svilenih trepalnice. Trepalnice so namenjene metodi 1:1. Trepalnice so C oblike in so nanizane na samolepilnem trakcu, kar omogoča krajšo in učinkovitejšo aplikacijo. Trepalnice so pakirane posamično po vsaki dolžini ali kot MIX, kjer je v eni škatlici več dolžin trepalnic enake debeline.

Ponudba zajema kvalitetna lepila za trepalnice, pakirana po 5 ali 10 ml. Na volju tudi lepila za tiste, ki so nagnjeni k alergijam. Lepila se hitro sušijo in omogočajo hitro aplikacijo. Če so pravilno shranjena, se v embalaži ne sušijo in jih je moč porabiti do konca. Lepila so zelo močna, zato trepalnice obstanejo na naravni trepalnici dalj časa, kot pri ostalih tovrstnih lepilih.

V tej kategoriji najdete tud PRIMER za trepalnice, ki poveča obstojnost aplikacije. In še posebnost, to so trepalnice s kamenčki različnih oblik in barv.

SMART trepalnice

Svilene trepalnice C oblike - 0,20 mm Svilene trepalnice SMART LASHES za permanentno podaljševanje trepalnic, za zgostitev naravnih...

Svilene trepalnice 0,20-6mm

Popust -30 %

Stara cena: 22.95 €
Nova cena: 16.07 €

Podrobnosti

Iskalnik

Znamke

Kategorije

Partnerji

  • 1