Nakupovalna košarica: Košarica je prazna
Previous month Previous day Next day Next month
See by month Jump to month

DELAVNICA SALONSKI KLASIČNI MANDELJ z risano francosko (AKRIL GEL COVER NUDE Slowianka)

Tuesday, 3. November 2020, 09:00 - 16:00
Hits : 23

Na delavnici bomo spoznali vse o KLASIČNEM MANDLJU ter o RISANI FRANCOSKI. Na tej delavnici bomo nohte podaljševali s AKRIL GEL-om COVER NUDE (Slowianka), tako da je primeren tudi za tiste, ki bi si želeli izvedeti več o tehniki AKRIL GEL-a. Ta delavnica je primerna za stiliste, ki že znate podaljševati nohte in bi želeli nagraditi svoje znanje (ni primerena za začetnike). 

  1. Na delavnici je MAX 6 tečajnic naenkrat.
  2. Na delavnici se pokaže samo objavljen program. Delavnica (program delavnice) ni prilagojen vsaki posameznici, glede na njene želje in stopnjo znanja. Če iščete tečaj z individualnim pristopom, potem poglejte ostale tečaje, kjer sta na tečaju največ 2 tečajnici naenkrat.
  3. Oblika nohtov na tej delavnici je KLASIČNI MANDELJ (Classic Almond)

Izvajalec: Anja Fijavž - EDUKATOR Slowianka Nail Trends. Po opravljeni delavnici pridobite mednarodno overjen in priznan certifikat podjetja Slowianka Nail Trends.

KLASINI MANDEL 1


I. Program delavnice
1. Program: SALONSKI KLASIČNI MANDELJ z risano francosko, podaljšan s AKRIL GEL-om COVER NUDE (Slowianka).
2. Delavnica traja 7 ur/dan. Na delavnici praviloma naredimo 5 nohtov.
3. Zaradi omejenega števila tečajnic na delavnici se termini hitro zapolnijo, zato si pravočasno izberite svojega.
4. Ves material (geli, lučke, tekočine, pile ...) za izvedbo delavnice je zagotovljen, razen: čopičev, brusov ter glede na izbran program ostalih pripomočkov.
5. Tečajnice ne potrebujejo svojega modela. Tečajnice trenirajo na svojih nohtih.


II. Cena delavnice in prijave:


1. Cena delavnice: 100 EUR (Redna cena: 150 EUR – 33,33% popust)


2. Prijave:


a) E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. (INFO: 031 631 981) - Pri prijavi navedite vaše ime in priimek ter telefonsko številko in termin tečaja.


b) Polovica delavnice se plača takoj, ob prijavi. Preostanek se plača najkasneje tri dni pred delavnico na TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica (Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje). SKLIC: datum tečaja. NAMEN: vaš ime in priimek, telefonska številka in e-mail. Glede prijave me prosim lahko obvestite tudi po e-mailu in telefonu.
Plačilo velja kot rezervacija mesta na delavnici.


V primeru odpovedi v 3 zadnjih dneh pred izbranim terminov se vrne 70 % zneska delavnice, ostalo se zadrži za stroške organizacije in nezasedenosti mesta. V primeru neupravičene odpovedi v zadnjem trenutku, to pomeni v roku treh dni pred delavnico (razen s predložitvijo zdravniškega potrdila ali zaradi tragičnega dogodka) se pri meni več ne morete udeležiti tečaja ali delavnice.

KLASINI MANDELJ 2

Lokacija : Na vasi 12b, 3205 Vitanje
Kontakt : Anja Fijavž-031 631 981, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Podroben opis lokacije: Salon se nahaja v poslovno-stanovanjski stavbi sredi Vitanja. Poleg gostišča Kuzman in Kulturnega središča evropskih vesoljskih tehnologij (krajše KSEVT). V isti stavbi se nahaja tudi Pošta Slovenije in Lekarna Celje.

Back

JEvents v3.1.12 Stable   Copyright © 2006-2013

Iskalnik

Znamke

Partnerji

  • 1