Nakupovalna košarica: Košarica je prazna

Anja Fijavž (nohti in trepalnice)

Inštruktorica Anja Fijavž

Anja Fijavž - edukator Slowianka Nail Trends


Kot inštruktorica Slowianka Nail Trends in Glamour Lashes svoje znanje konstantno nadgrajuje na področju umetnih nohtov in podaljševanja trepalnic. Podporo nudi tudi z izdelki kot ekskluzivni distributer za Slovenijo za obe omenjeni znamki. 


Na področju nohtov izvaja tečaje oblikovanja in podaljševanja nohtov ter tečaje poslikav in dekoracij nohtov z različnimi tehnikami in materiali. Tečaji za trepalnice zajemajo začetno stopnjo po metodi 1:1 in volumensko metodo. Tečaji so cenovno dostopni in prilagojeni razpoložljivim časovnim terminom vsake tečajnice.


Svoje znanje rada deli kvalitetno, zato na začetne tečaje podaljševanja nohtov  in trepalnic sprejme največ dve tečajnici. Tako lahko tečajnici odneseta izčrpno teoretično in praktično znanje, ki jima ga poda na določenem tečaju. Tudi pri tečajih poslikav so skupine formirane po največ 5 tečajnic, kar omogoče kvalitetno predajanje informacij. 


Poslanstvo

Še naprej želi svoje znanje nadgrajevati z šolanji v tujini. Prav tako skrbeti predvsem za strokovno rast vseh, ki svoje mesto vidijo na področju nohtnih stilistov, s tem pa posredno prispevati k razvoju te storitve.


Vizija

Postati ena izmed vodilnih nohtnih inštruktoric za nohtne stiliste v Sloveniji. Zagotavljati kakovostne produkte in storitve. Iskanje vedno novejših produktov in le te zagotoviti svojim strankam.


Cilji

- Povečati razpoznavnost podjetja, v ožjem in širšem okolju
- Ustvariti dober podjetniški tim
- Še naprej zagotavljati najboljše produkte in storitve

 

20180213 094109

 

Diplomirana intruktorica Anja Fijavz

 

Anija-Fijavz -logo

Iskalnik

Znamke

Kategorije

Partnerji

  • 1