Nakupovalna košarica: Košarica je prazna

O nas

BRILJANT NOHTI, Anja Fijavž s.p.
Na vasi 12B
3205 Vitanje
 
Kontakt
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
031 631 981 (Anja)

Spoštovani obiskovalci spletne strani Briljant.si – Vse za nohte in trepalnice!

naša zgodba pripoveduje o uveljavljenih znamkah za nohte Slowianka Nail Trends in trepalnice Glamour Lashes, o kvalitetnih izdelkih za nohte in trepalnice, o tečajih izdelave nohtov, o tečajih geliranja nohtov, o poslikavah nohtov. Naše vodilo je izjemna kakovost in inovativnost po dostopnih cenah in zdaj je čas, da spoznate inovativne produkte omenjenih partnerjev.

Slowianka je izobraževalni center na poljskem trgu in v Evropski Uniji. Studio Slowianka je zasnovala Natalia Larina, je glavna inšturktorica ekipe Slowianka in je avtorica celotne linije izdelkov. Linija izdelkov Slowianka Nail Trends je povsem nova, inovativna, edinstvena linija, namenjena uveljavljenim in bodočim nohtnim stilistom. Izdelki vas bodo navdušili, saj njihova inovativnost in kvaliteta zagotavljata uspeh! 

Glamour Lashes iz Češke je leta 2014 ustanovila Markéta Chmelová. Pri ustvarjanju te linije so ji pomagale izkušnje, ki jih je pridobivala od leta 2008, osredotičila pa se je predvsem na problematiko alergij pri apliciranju umetnih trepalnic. Podjetje je v kratkem času postalo prepoznavno tudi na evropskem trgu in tako je poleg Slovenije prisotno še na Poljskem, Slovaškem, v Avstriji, na Irskem in na Norveškem. 

V izobraževalnem centru za nohte v Vitanju izvajamo tečaje izdelave nohtov, tečaje poslikav nohtov in tečaje podaljševanja trepalnic po metodi 1:1 ali metodi 2D in 3D. Zahteve trga so danes drugačne kot pred leti in tudi tehnike geliranja so se spremenile. Osnova geliranja je danes podaljšanje nohtne posteljice in pravilno postavljena ti. stres točka, katero omogočajo kvalitetni izdelki za nohte Slowianka. Največji poudarek je na pravilno postavljeni šabloni, ki služi za podaljševanje, od postavitve pa je odvisna 80 % stabilnost umetnega nohta. Na tečajih izdelave nohtov spoznate tudi ožanje oziroma stiskanje nohtov (PINCH), ki še dodatno utrdi gel nohte in jih stabilizira.

Tudi pri poslikavah nohtov je dandanes ogromno novosti. Danes so v ospredju pigmenti (ne več akrilne barve in akvarelne barve) ter barvni geli (ONE STROKE, PASTA, PAINT), barvni akril prahi in tudi permanentni laki, s katerimo ustvarjamo zavidanja vredna razlivanja produktov. S barvnimi geli in pigmenti lahko ustvarjamo ONE STROKE poslikave nohtov in ZHOSTOVO poslikave nohtov.  3D poslikave nohtov lahko izdelamo na dva načina in sicer z barvnimi akril prahi ali 3D geli (plastelin gel). Vrhunec vseh poslikav pa so poslikave NAIL ART FOIL, to je kombinacija gela, gel laka in transferne folije. S NAIL ART FOIL poslikavami lahko ustvarjamo različne ornamente na nohtih, nakit na nohtih, cracle efekt, abstraktne vzorce ipd. Čeprav so bile poslikave z barvnimi geli nekaj časa pozabljene, se ponovno vračajo in z njimi lahko ustvarjamo ombre efekt, različne cvetlične dizajne, abstraktne vzorce in še in še …

Podpora in izobraževanja temeljijo na znanju, ki ga kontinuirano nadgrajujemo pri priznanih evropskih nohtnih stilistih in stilistih za trepalnice.  Več o tečajih izdelave nohtov, tečajih poslikave nohtov ter tečajih za podaljševanje trepanic najdete v rubrikah termini tečajev in tečaji.

 

S spoštovanjem,

Slowianka Nail Trends Slovenija in Glamour Lashes Slovenija

Iskalnik

Znamke

Kategorije

Partnerji

  • 1