Nakupovalna košarica: Košarica je prazna

Hvala za prijavo na tečaj!

Zelo kmalu te kontaktiram in podam dodatne informacije.

Sledi mi na FB: Briljant.si - Vse za nohte in trepalnice

Inštruktorica Edisa Sivac

Pozdravljeni. Moje ime je Edisa. V svetu nohtov sem ze skoraj deset let in sem bolje poznana pod nazivom Nails ByMe. Obozujem svoj poklic, svoje delo in svoje stranke.


Sem zelo predana svojem poklicu saj se nenehno izobrazujem doma in v tujini. Pri svojem delu vedno spremljam modne smernice in novosti.


Kot instruktor se svojim tecajnicam popolnoma posvetim. Tecaji potekajo v manjsih skupinah zaradi zagotavljanja lazjega dela in prenosa in cim vec znanja in koristnih informacij.


Moj cilj v svetu nohtov je dvig standardov tecajev v nasi drzavi. Postati se bolj prepoznavna po svojem delu tako doma kot v tujini, solanja in izobrazevanja v tujini.

Za vse informacije sem vam na voljo na:

- FACEBOOK- u: Nails ByMe - Edisa S

- e-MAIL-u:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

- telefonski številki: 040 263 183  ali 

- v salonu: Frizerski Atelje "B", Cesta Krških Žrtev 137, 8270 Krsko

 

 

 

Inštruktorica Anja Fijavž

Anja Fijavž - edukator Slowianka Nail Trends


Kot inštruktorica Slowianka Nail Trends in Glamour Lashes svoje znanje konstantno nadgrajuje na področju umetnih nohtov in podaljševanja trepalnic. Podporo nudi tudi z izdelki kot ekskluzivni distributer za Slovenijo za obe omenjeni znamki. 


Na področju nohtov izvaja tečaje oblikovanja in podaljševanja nohtov ter tečaje poslikav in dekoracij nohtov z različnimi tehnikami in materiali. Tečaji za trepalnice zajemajo začetno stopnjo po metodi 1:1 in volumensko metodo. Tečaji so cenovno dostopni in prilagojeni razpoložljivim časovnim terminom vsake tečajnice.


Svoje znanje rada deli kvalitetno, zato na začetne tečaje podaljševanja nohtov  in trepalnic sprejme največ dve tečajnici. Tako lahko tečajnici odneseta izčrpno teoretično in praktično znanje, ki jima ga poda na določenem tečaju. Tudi pri tečajih poslikav so skupine formirane po največ 5 tečajnic, kar omogoče kvalitetno predajanje informacij. 


Poslanstvo

Še naprej želi svoje znanje nadgrajevati z šolanji v tujini. Prav tako skrbeti predvsem za strokovno rast vseh, ki svoje mesto vidijo na področju nohtnih stilistov, s tem pa posredno prispevati k razvoju te storitve.


Vizija

Postati ena izmed vodilnih nohtnih inštruktoric za nohtne stiliste v Sloveniji. Zagotavljati kakovostne produkte in storitve. Iskanje vedno novejših produktov in le te zagotoviti svojim strankam.


Cilji

- Povečati razpoznavnost podjetja, v ožjem in širšem okolju
- Ustvariti dober podjetniški tim
- Še naprej zagotavljati najboljše produkte in storitve

 

20180213 094109

 

Diplomirana intruktorica Anja Fijavz

 

Anija-Fijavz -logo

Tečaji zajemajo različne tehnike podaljševanja trepalnic, po metodah Creative Lash Design. Sestavljeni so iz teoretičnega in praktičnega dela. Pri teoretičnemu delu predelamo gradivo, katerega predhodno dobite domov, da se do tečaja lahko pripravite, kjer ga podrobno predelamo. Praktični del najprej izvajamo na lutki, nato preidemo na model.

Tečaje opravljamo individualno, oziroma sta na tečaju največ dve tečajnici, katerim se lahko maksimalno posvetimo in podamo znanje. Tečaji so cenovno dostopni in prilagojeni razpoložljivim časovnim terminom vsake tečajnice.

Po opravljenem tečaju, nudimo možnost dodatnega 3-urnega obnovitvenega- izpopolnjevalnega tečaja. Znanje delimo sistematično in postopno, kar pomeni , da je vsak del tečaja izredno pomemben pri delu s trepalnicami. Najprej tečajnica osvoji metodo 1 : 1. Ko to metodo zelo dobro osvoji, takrat tečajnica izpolni pogoj za tečaj podaljševanja trepalnic po Volumen metodi.

Iskalnik

Znamke

Kategorije

Partnerji

  • 1