TRAJNI LAK

Raziščite naše najnovejše in najbolj prodajne kolekcije trajnih lakov, ki bodo osvežile vašo manikuro. Spremljajte trende in se prepustite kakovosti naših izdelkov. Poiščite popoln odtenek za vsako priložnost in osvežite svoj videz s čudovitimi barvami lakov, ki jih ponujamo. Bodite v koraku s sezono in naredite svojo manikuro nepozabno. 

SEZONSKI IZDELKI

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

Prijavi se na e-novičke in spremljaj našo ponudbo, ter bodi prva obveščena o ugodnostih, novostih ki jih pripravljamo zate!

Arter Painting gel

PROMOCIJE/AKCIJE

Ne zamudite naših ekskluzivnih ponudb in akcij! Pri nas vedno najdete najboljše popuste in promocije. Poiščite odlične ponudbe na naši široki izbiri trajnih lakov, gelov, pripomočkov, nail art dodatkov in mnogo več. Spremljajte nas redno, da ostanete v koraku s trenutnimi promocijami in uživate v neverjetnih prihrankih. Naša stran je destinacija za vse ljubiteljice lepe in urejene nege nohtov in trepalnic.

NOVOSTI - novi izdelki v spletni trgovini

TEČAJI V SALONU

IZOBRAŽEVANJA

Pohvalimo se lahko z več kot 10 leti izkušenj in strokovnim pristopom v industriji. Naše bogastvo, znanje in strokovnost sta rezultat dolgoletnega dela na področju nohtov. Skozi ta čas smo pridobili dragocene izkušnje, ki nam omogočajo, da zagotavljamo vrhunsko kakovost izobraževanj in tečajev.

NAŠA LOKACIJA - LOKACIJA TEČAJEV

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM