Nakupovalna košarica: Košarica je prazna

Izbrani izdelkiZaščitna maska z zavihki za ušesa 50 kom (Face Mask) za obraz je nepogrešljiv pripomoček pri delu v kozmetičnem salonu, saj skrbi za...

Zaščitna maska za usta in nos
Prodajna cena: 9,95 €

Ročno šivana higienska zaščitna maska za obraz slovenskega porekla namenjena zaščiti splošne populacije (trgovina, osebna raba). Z nošenjem...

Higienska obrazna maska za večkratno uporabo
Prodajna cena: 2,95 €

MEHČALEC OBNOHTNE KOŽICE 15 ML – CUTICLE REMOVER Euro Fashion

E-pošta
Mehčalec obnohtne kožice (CUTICLE REMOVER) Euro Fashion zmehča obnohtno kožico za lažje oblikovanje hitro in učinkovito.

Koda: 71101
MEHČALEC OBNOHTNE KOŽICE 15ML – CUTICLE REMOVER Euro Fashion
Cena:
DDV: 0,72 €
Prodajna cena: 4,00 €
Opis

Mehčalec obnohtne kožice oziroma CUTICLE REMOVER Euro Fashion je tekočina, ki zmehča obnohtno kožico za lažje oblikovanje. Poskrbi za lepo obnohtno kožico. Hitro in enostavno odstrani odmrlo kožico okoli nohtov.

Mehčalec obnohtne kožice oziroma CUTICLE REMOVER Euro Fashion je tekočina, ki zmehča obnohtno kožico za lažje oblikovanje. Poskrbi za lepo obnohtno kožico. Hitro in enostavno odstrani odmrlo kožico okoli nohtov.

Nanesite na naravno ploskev nohta okrog kožice in kožico nežno oblikujte in potiskajte s leseno palčko. Po uporabi priporočamo umivanje rok z vodo in milom.

Samo za poklicno in  profesionalno uporabo. 

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok! Ne uporabljajte za odstranjevanje madežev! Zdravju škodljivo pri zaužitju. Uporablja se samo za predel okrog kožice nohta! Lahko izzove draženje oči! Po prenehanju uporabe umijte z milom in vodo ter uporabite primerno kremo za kožo. 

Sestavine

Water, Castic Potash, Calcium Carrageenan, Oil, Lanolin. 

CPNP

CPNP: 2761044

Distributer

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Spletna stran: www.briljant.si 

Odgovorna oseba

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.

Iskalnik

Znamke

Kategorije

Partnerji

  • 1